H Canon μεγάλος χορηγός των σεμιναριών στην Image+Tech Expo


H Canon μεγάλος χορηγός των σεμιναριών στην Image+Tech Expo

Τελικά και η Canon θα είναι παρούσα στην Image+Tech Expo, όπως μας ενημερώνει η εταιρεία με δελτίο τύπου.

Η παρουσία της Canon δεν θα είναι με την παραδοσιακή πρακτική, δηλαδή με booth στο χώρο της έκθεσης, αλλά συνδέεται περισσότερο με τα Image+Tech Expo Seminars και την παρουσία σε αυτά των Canon Ambassadors, Lindsay Adler και Γιάννη Κόντου.

H Canon μεγάλος χορηγός των σεμιναρίων για επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές στην εκδήλωση Image+Tech Expo

Αθήνα, 07 Μαρτίου 2017 – Η Canon Ελλάδας συμμετέχει στην έκθεση IMAGE+TECH expo μέσα από μια πολυδιάστατη παρουσία, η οποία περιλαμβάνει χορηγίa σεμιναρίων επαγγελματικής φωτογραφίας, καθώς και ειδικό χώρο, στον οποίο θα επιδεικνύονται προϊόντα εκτύπωσης, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Canon στους επαγγελματίες της εικόνας, με επίκεντρο το ολοκληρωμένο πλαίσιο επαγγελματικής υποστήριξης Canon Professional Services.

Ειδικότερα, η Canon Ελλάδας σε ειδικό χώρο θα ενημερώνει για τις πτυχές και τα πλεονεκτήματα του πλαισίου υποστήριξης Canon Professional Services (CPS), που παρέχεται στους επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές, που επιζητούν αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση σχετικά με νέες τεχνολογίες, για προϊόντα και εξοπλισμό της Canon που βελτιώνουν την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών που παρέχουν οι επαγγελματίες στους πελάτες τους. Οι επαγγελματίες, αφού έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με το πρόγραμμα υποστήριξης CPS και έχουν δει από κοντά τα πλεονεκτήματά του, θα μπορούν, αν επιθυμούν, να εγγραφούν επί τόπου στη συγκεκριμένη υπηρεσία αν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Παράλληλα, θα υπάρχει ειδικό σημείο, στον κεντρικό χώρο της έκθεσης, όπου θα επιδεικνύεται επί τόπου η διαδικασία συντήρησης του επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού Canon, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος CPS. Επίσης, θα υπάρχει σταθμός εκτύπωσης, στον οποίο θα επιδεικνύονται εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε κορυφαία μοντέλα φωτογραφικών εκτυπωτών Canon Pixma, σε διάσταση Α4 και Α3, από live φωτογραφήσεις που θα πραγματοποιούνται στον εκθεσιακό χώρο, χρησιμοποιώντας κορυφαίο επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό της σειράς Canon EOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κεντρικοί ομιλητές των σεμιναρίων της έκθεσης IMAGE+TECH expo, που στηρίζει η Canon, είναι καταξιωμένοι και διεθνούς φήμης επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και του βίντεο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η παρουσία της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου μόδας και Canon Ambassador, Lindsay Adler. Η πασίγνωστη φωτογράφος, που έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εκδόσεις του χώρου, θα πραγματοποιήσει δύο σεμινάρια, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακές τεχνικές φωτισμού και καλλιτεχνικής πόζας, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές επιτυχίας σε κάθε επαγγελματία φωτογράφο, που θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας στην τεχνική που εφαρμόζει.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η διάλεξη που χορηγεί η Canon και είναι δωρεάν για το κοινό, στην οποία ο διακεκριμένος επαγγελματίας φωτογράφος και Canon Greece Ambassador Γιάννης Κόντος αναλύει την αισθητική της φωτογραφίας στον τομέα της Φωτοδημοσιογραφίας και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας. Ο Γιάννης Κόντος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου (PhD) στη Φωτογραφία Ντοκουμέντου, συνεργάτης διεθνών πρακτορείων και έχει καλύψει τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη με αποστολές σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η έκθεση IMAGE+TECH expo, η οποία πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Helexpo στο Μαρούσι, 10-12 Μαρτίου 2017, συνδυάζει τη διοργάνωση αποκλειστικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων που απευθύνονται κυρίως στον επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη, διαγωνισμούς στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι και κινηματογραφιστές που θέλουν να διακριθούν με τις δικές τους δημιουργίες – φωτογραφίες άλμπουμ ή βίντεο, παρουσία των κορυφαίων προϊόντων, brands και εταιριών του τομέα της φωτογραφίας και της τεχνολογίας ενώ την έκθεση πλαισιώνουν ομιλίες πάνω σε θέματα τεχνολογίας ψηφιακής απεικόνισης, παρουσιάσεις, workshops, events και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!