Canon με αφορμή το Super Bowl: Eίμαστε το νο1 στις μηχανές που αλλάζουν φακό


Canon με αφορμή το Super Bowl: Eίμαστε το νο1 στις μηχανές που αλλάζουν φακό

Η Canon με αφορμή το μεγάλο αγώνα του Super Bowl στις Η.Π.Α. θύμισε σε όλους την κυριαρχία της στις πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η εταιρεία είναι το νο1 σε πωλήσεις σε μηχανές που αλλάζουν φακό με Full Frame και APS-C αισθητήρα, σύμφωνα με το NPD Group.

Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι είναι η 14η χρονιά που διατηρεί την πρωτιά, ενώ όπως λέει το 80% των επαγγελματιών φωτογράφων που κάλυψαν τον αγώνα των Patriots με τους Eagles είχε εξοπλισμό δικό της και συγκεκριμένα DSLR μηχανές.

Επιπλέον η Canon είχε φακούς HD στο γήπεδο, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για την ζωντανή αναμετάδοση της εικόνας του αγώνα, σε 110 εκατομμύρια θεατές.

Φυσικά όπως πάντα η Canon είχε στο γήπεδο ειδικό σημείο για service, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες φωτογράφους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!