Ανακοινώθηκε η νέα 4Κ camcorder Canon LEGRIA GX10 με Dual Pixel CMOS AF


Ανακοινώθηκε η νέα 4Κ camcorder Canon LEGRIA GX10 με Dual Pixel CMOS AF

H Canon πρόσθεσε μία νέα compact σε μέγεθος 4K videocamera στη σειρά Canon Legria, την Canon LEGRIA GX10.

Η νέα Canon LEGRIA GX10 είναι η πρώτη της σειράς που έχει αισθητήρα CMOS, 1.0-inch σε ανάλυση 8.29 megapixels και επεξεργαστή Dual DIGIC DV 6, έτσι ώστε να μπορεί να καταγράφει video σε 4K 50p στα 150Mbps ή 1080p Full HD στα 35/17Mbps και slow motion videos στα 4K με 50fps ή Full HD με 100fps.

Διαθέτει σύστημα αυτόματης εστίασης, τεχνολογίας Dual Pixel CMOS AF και προσφέρει 15x οπτικό zoom (25.5-382.5mm με f/2.8-4.5 σε φορμά 35mm). Φυσικά είναι εξοπλισμένη με οπτικό σταθεροποιητή πέντε αξόνων (IS) αλλά και ND φίλτρο των 2, 4 και 8 stops.

Επιπλέον έχει WiFi με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της κάμερας από smartphones και tablets, οφθαλμοσκόπιο 0.24″, οθόνη αφής 3.5″, θύρες AV, HDMI και USB και υποδοχές για εξωτερικό μικρόφωνο και ακουστικά.

Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου (αυτονομίας 95 λεπτών) και δέχεται δύο SD κάρτες μνήμης, ενώ διαθέτει και Mini Advanced shoe για την προσθήκη αξεσουάρ, όπως εξωτερικό μικρόφωνο ή LED φως. Ζυγίζει 1.1140 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 135 x 97 x 214 χιλιοστά.

Η Canon LEGRIA GX10 κοστίζει 2.500 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Canon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!