Ανακοινώθηκαν οι Canon LEGRIA HF R66 και Canon LEGRIA HF R606


Ανακοινώθηκαν οι Canon LEGRIA HF R66 και Canon LEGRIA HF R606

Και οι δύο καταγράφουν Full HD video και ο φακός τους αποδίδει 32x οπτικό zoom (ξεκινάει από τα 32.5mm), το οποίο με την λειτουργία “advanced zoom” φτάνει μέχρι το 57x.

Η Canon LEGRIA HF R66 διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή και τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων και η οθόνη αφής των 3″ περιστρέφεται ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη.

Έχει ενσωματωμένο WiFi και NFC, μνήμη 8GB και μπορεί και να λειτουργήσει ως Baby Monitor camera. Η μπαταρία της, BP-718, διαρκεί περίπου 2 ώρες και 10 λεπτά, ενώ έχει υποδοχή για ακουστικά και θύρες USB και HDMI. Τέλος δέχεται κάρτες μνήμης SD.

H Canon LEGRIA HF R66 ζυγίζει 235 γραμμάρια και αναμένουμε να πωλείται προς 350 ευρώ.

Canon LEGRIA HF R66-3

Canon LEGRIA HF R66-1

Canon LEGRIA HF R66-5

Canon LEGRIA HF R66-6

Η Canon LEGRIA HF R606 διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή και τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων και η οθόνη αφής των 3″ περιστρέφεται ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη.

H Canon LEGRIA HF R606 δεν έχει ενσωματωμένο WiFi ούτε μνήμη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως Baby Monitor camera. Η μπαταρία της, BP-718, διαρκεί περίπου 2 ώρες και 10 λεπτά, ενώ έχει υποδοχή για ακουστικά και θύρες USB και HDMI. Τέλος δέχεται κάρτες μνήμης SD.

H Canon LEGRIA HF R606 ζυγίζει 235 γραμμάρια και αναμένουμε να πωλείται προς 270 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα.Canon LEGRIA HF R606 -4

Canon LEGRIA HF R606 -3

Canon LEGRIA HF R606 -1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για βιντεοκάμερα κι είμαι μεταξύ της Canon Legria HF R606 και της Panasonic HC-V270. Wifi δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας τη μέρα και τη νύχτα καθώς και το χαρακτηριστικό της σταθεροποίησης. Ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη;
    Ευχαριστώ!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!