Canon LEGRIA mini X, η ιδανική videocamera για καταγραφή ήχου


Canon LEGRIA mini X, η ιδανική videocamera για καταγραφή ήχου

Η Canon ανακοίνωσε τη νέα Canon LEGRIA mini X, μία videocamera προσανατολισμένη, εκτός της ποιοτικής εγγραφής εικόνας, στην υψηλής ποιότητα εγγραφή ήχου.

Η Canon LEGRIA mini X έχει ένα μεγάλο ενσωματωμένο stereo μικρόφωνο, το οποίο μειώνει τον θόρυβο του background και είναι ιδανικό για τη καταγραφή συζητήσεων και συνεντεύξεων στο πεδίο, προσφέροντας καταγραφή ασυμπίεστου ήχου σε ποιότητα CD.
Η Canon LEGRIA mini X είναι μικρή σε μέγεθος και εξαιρετικά ελαφριά και εξοπλισμένη με φακό μέγιστου διαφράγματος f/2.8 με γωνία λήψης 170 μοιρών. Έχει οθόνη αφής 2.7″ για την ρύθμιση των επιλογών της και μπορεί να καταγράψει video AVCHD (1080/50i) και MP4 (1080/25p), χάρη στον CMOS αισθητήρα της, μεγέθους 1/2.3″ και τον επεξεργαστή DIGIC DV 4.
Επιπλέον η Canon LEGRIA mini X έχει ενσωματωμένο WiFi για σύνδεση με smartphones και tablets, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάμερα ασφαλείας με τη βοήθεια του Camera Pan Table CT-V1, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας εξ αποστάσεως μέσω smartphone (οριζόνται κίνηση 200 μοιρών). Επιπλέον με την προσθήκη προαιρετικού ευρυγώνιου φακού η Canon LEGRIA mini X μπορεί να προσφέρει θέαση 360 μοιρών.

Η Canon LEGRIA mini X αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο στην τιμή των 449 ευρώ.

LEGRIA mini X FRT

LEGRIA mini X FSL

LEGRIA mini X FSL 2

LEGRIA mini X TOP

LEGRIA mini X SIDE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!