Τελικά μέσα στον Οκτώβριο έρχεται η Canon Powershot G1 X Mark III;


Τελικά μέσα στον Οκτώβριο έρχεται η Canon Powershot G1 X Mark III;

Δεν ανακοινώθηκε ακόμα η νέα premium compact μηχανή Canon Powershot G1 X Mark III, για την οποία έχουμε δει πολύ ωραίες φήμες.

Η πιο σημαντική φήμη είναι ότι η νέα compact μηχανή της Canon θα έχει αισθητήρα μεγέθους APS-C των 24 megapixel (η Canon Powershot G1 X II είχε αισθητήρα 1.5″) και ότι το σύστημα αυτόματης εστίασης θα έχει τεχνολογία Dual Pixel AF.

Αναμένουμε επίσης να έχει τον επεξεργαστή DIGIC 7 και φακό 24-120mm (σε φορμά 35mm).

Η νέα μηχανή αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα Οκτωβρίου, με την ιστοσελίδα CanonRumors να έχει επιλέξει αυθαίρετα την 17η Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Μπερδεμένα πράγματα. Κάτι μεταξύ mirrorless kai compact.

  • #
    1

    Πολυ απλα πραγματα και καθολου μπερδεμενα θαλεγα εγω για οσους εχουν βαρεθει τις μηχανες με τους εναλλαξιμους φακους και ειναι πολλοι αυτοι, παρα πολλοι, πιστεψτε με ….
    Προσωπικα μου πηρε 10 ολοκληρα χρονια χρησης για να μη θελω πια ποτε ξανα να δω μπροστα στα ματια μου ολον αυτον τον εξοπλισμο.
    Παντα ηθελα μια μηχανη απλη οπως θα ειναι η Canon Powershot G1 X Mark III :

    Μεγαλος αισθητηρας 24mp
    Φωτεινος φακος.
    Ικανοποιητικο ζοομ.
    Αψογος επεξεργαστης και τοσα αλλα.

    Καποια μειονεκτηματα της Canon Powershot G1 XMark II τα εχω αναφερει σε αλλο σχολιο
    Ευχομαι να μην υπαρχουν στη Mark III
    Κ.Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!