Η Canon παρουσιάζει το νέο Canon Speedlight 430EX III-RT


Η Canon παρουσιάζει το νέο Canon Speedlight 430EX III-RT

Το Canon Speedlight 430EX III-RT είναι το δεύτερο flash της ιαπωνικής εταιρείας που υποστηρίζει ασύρματο έλεγχο μέσω ραδιοσυχνοτήτων (μετά το Canon Speedlite 600EX-RT). Μπορεί να ελεγχθεί μέσω του ST-E3-RT ή του flash Canon Speedlite 600EX-RT.

Στις βελτιώσεις που έχουμε σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι ότι το νέο flash είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο. Η οθόνη για την επιλογή των ρυθμίσεων είναι πιο μεγάλη και έχει τοποθετηθεί μία νέα ροδέλα – επιλογέας.

Σε ότι αναφορά τον Guide Number, δεν έχουμε αλλαγές, δηλαδή είναι 43m (ISO100), ενώ η κεφαλή κάνει zoom από 24 μέχρι 105mm (μέχρι 14mm με τον ενσωματωμένο adapter).

Όπως σε όλα τα flash της κατηγορίας, η κεφαλή του στρέφεται προς τα πάνω κατά 90 μοίρες, προς τα αριστερά κατά 150 μοίρες και προς τα δεξιά κατά 180 μοίρες.

Το Canon Speedlight 430EX III-RT θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο στην τιμή των 350 ευρώ.

canon-430EX-III-1

canon-430EX-III-4

canon-430EX-III-3

canon-430EX-III-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!