Νέα beauty dishes για το speedlight flash σας από την Lumodi

Τα νέα της μοντέλα είναι τα Lumodi HD Pro 14″ και Lumodi HD Pro 18″. Τα δύο νέα beauty dishes είναι συμβατά με τα Canon, Nikon, Sony, Minolta, Pentax, Olympus, Vivitar, Lumopro και Yongnu flashes που κυκλοφορούν στην αγορά. Μαζί με κάθε Lumodi beauty dish ο χρήστης αποκτά μία επένδυση grid, μία επένδυση λευκή (softbox) και την κατάλληλη θήκη μεταφοράς.
Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τρεις διαφορετικές επενδύσεις Soft White, Bright Silver και Warm Titanium.

Το Lumodi HD Pro 14″ πωλείται στην τιμή των 189 δολαρίων και το Lumodi HD Pro 18″ στην τιμή των 249 δολαρίων. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα δύο θα πρέπει να προσθέσετε 45 δολάρια για τα έξοδα αποστολής από την Καλιφόρνια.

Μπορείτε να βρείτε τα beauty dishes της Lumodi εδώ.

Αν και παραδοσιακά τα beauty dishes είναι πολύ πιο δύσχρηστα (λόγω του όγκου και του βάρους τους) από τις φωτογραφικές ομπρέλες ή τα softboxes η πρόταση της Lumodi φαίνεται αρκετά αξιόλογη. Πως σας φαίνονται;

Lumodi-beauty-dishes-1

Lumodi-beauty-dishes-5

Lumodi-beauty-dishes-2

Lumodi-beauty-dishes-6

Lumodi-beauty-dishes-3

Lumodi-beauty-dishes-4

Lumodi-beauty-dishes

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!