Η Canon τα πρωτεία στις πωλήσεις μηχανών που αλλάζουν φακούς στην Ιαπωνία για το 2012


Η Canon τα πρωτεία στις πωλήσεις μηχανών που αλλάζουν φακούς στην Ιαπωνία για το 2012

Η ιστοσελίδα Canon Rumors αναφέρει ότι βάση των στοιχείων για τις πωλήσεις των μηχανών που αλλάζουν φακούς στην Ιαπωνία για το 2012 (συμπεριλαμβάνονται και οι mirror-less), η Canon ηγείται της αγοράς με τις περισσότερες πωλήσεις, με την Nikon να ακολουθεί.  Τα στοιχεία, τα οποία δεν είναι τα τελικά, μας τα δίνει η BCN, εταιρεία μέτρησης των πραγματικών πωλήσεων μηχανών στην Ιαπωνία.
1. Canon 28.6%
2. Nikon 25%
3. Olympus 14.3%
4. Sony 13.3%
5. Panasonic 11.3%
Από την λίστα απουσιάζει η Pentax χωρίς να δικαιολογείται κάτι τέτοιο, αφού όπως γνωρίζουμε η Pentax έχει ισχυρή παρουσία στην Ιαπωνία.
Όσον αφορά μόνο τις mirror-less μηχανές που αλλάζουν φακούς τα στοιχεία που δίνει η BCN είναι:
1.  Olympus 29.8%
2.  Panasonic 23.6%
3.  Sony 20%
4.  Nikon 14.3%
5.  Canon 2.1%.

Βάση των ίδιων στοιχείων το μοντέλο mirror-less μηχανής που αλλάζει φακούς που κυριάρχησε στην αγορά ήταν η Nikon J1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon J1 Panasonic Pentax
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!