Αναβάθμιση για τα EOS Digital Solution Disk Software και ImageBrowser EX της Canon


Αναβάθμιση για τα EOS Digital Solution Disk Software και ImageBrowser EX της Canon

Η Canon ανακοίνωσε την αναβάθμιση του EOS Digital Solution Disk Software στην έκδοση 28.2A και του ImageBrowser EX στην 1.1.0.

Το EOS Digital Solution Disk Software είναι μία σουίτα προγραμμάτων, η οποία περιλαμβάνει τα “Digital Photo Professional”, “EOS Utility” και “Picture Style Editor”, ειδικά για χρήστες που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το CD που υπήρχε μέσα στο κουτί της μηχανής τους.
Το Digital Photo Professional είναι λογισμικό διαχείρισης RAW αρχείων, το EOS Utility επιτρέπει την μεταφορά φωτογραφιών και videos από τη μηχανή σε Η/Υ καθώς και τον απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανής από Η/Υ και το Picture Style Editor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία φωτογραφιών. Η νέα έκδοση της σουίτας περιλαμβάνει τα Digital Photo Professional 3.13.20, EOS Utility 2.13.20 και Picture Style Editor 1.13.20. Η αναβάθμιση και των τριών προγραμμάτων προσθέτει υποστήριξη για την νέα Canon EOS 70D.

Το πρόγραμμα ImageBrowser EX είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών από μηχανές και videocameras της Canon. Η αναβάθμιση του προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής 100.000 φωτογραφιών στη βάση δεδομένων του, καθώς και βελτιώσεις στον τρόπο διαχείρισης και αναζήτησης των φωτογραφιών.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις νέες αναβαθμίσεις εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Software
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!