Αναβάθμιση για την cloud υπηρεσία της Canon, irista


Αναβάθμιση για την cloud υπηρεσία της Canon, irista

Συγκεκριμένα έχουμε τις εξής βελτιώσεις – τροποποιήσεις:
– αλληλεπίδραση με το Adobe Lightroom. Οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους και αυτές να σώζονται αυτόματα στην irista. Μάλιστα μαζί με κάθε φωτογραφία θα αποθηκεύεται στο cloud και το αντίστοιχο XMP αρχείο.
– η irista γίνεται συμβατή με τα πιο δημοφιλή tablets με λειτουργικό Android ή iOS
– ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα photo book με το πάτημα ενός κουμπιού και να το παραγγείλει από την irista.

Μαζί με τις νέες βελτιώσεις έχουμε και την ανακοίνωση νέων τιμών για όσους θέλουν να αποκτήσουν περισσότερο χώρο από τα 15GB που παρέχονται δωρεάν σε όλους τους χρήστες:
– μέχρι 200GB 4.99 ευρώ τον μήνα ή 49.00 ευρώ τον χρόνο
– μέχρι 500GB 9.99 ευρώ τον μήνα ή 109.00 ευρώ τον χρόνο
– κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει επιπλέον έξτρα 100GB με 39.00 ευρώ τον χρόνο, ή έξτρα 500GB με 69 ευρώ τον χρόνο ή έξτρα 1TB με 109 ευρώ τον χρόνο

Χρησιμοποιείτε την cloud υπηρεσία της Canon και αν ναι πως σας φαίνεται;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon irista Software Updates

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!