Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης της Canon μηχανής σας στην ελληνική γλώσσα


Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης της Canon μηχανής σας στην ελληνική γλώσσα

Αν και προς το παρόν η σελίδα υποστήριξης της κάθε μηχανής δεν είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά, πηγαίνοντας στο tab “Manuals”, μας δίνεται η δυνατότητα επιλογής της Ελληνικής γλώσσας για να κατεβάσουμε το εγχειρίδιο χρήσης.

Για να βρείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης της μηχανής σας στα ελληνικά:
– για Compact μηχανές της σειράς Powershot πατήστε εδώ
– για Compact μηχανές της σειράς IXUS πατήστε εδώ
– για DSLR μηχανές πατήστε εδώ

Και η Nikon προσφέρει online τα manual των μηχανών της στα ελληνικά, μέσω της δικής της ιστοσελίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon User Manuals
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1

    ήξερα πως τα Ελληνικά εγχειρίδια των dslr ήταν προνόμιο της εδώ αντιπροσωπίας και ότι δεν υπήρχαν στο internet παρά μόνο τυπωμένα και εφόσον αγόραζες την μηχανή από την αντιπροσωπία και όχι από παραεισαγωγή.

    Χάρηκα όταν είδα το άρθρο και πήγα να κατεβάσω της μηχανής μου (eos 500D). Δυστυχώς αυτό που ήξερα συνεχίζει να ισχύει για την μηχανή μου τουλάχιστον. Υπάρχουν όλα τα άσχετα εγχειρίδια εκεί όπως του λογισμικού της canon που έρχεται με την 500d αλλα δεν υπάρχει ελληνική εγχειρίδιο της ίδιας της μηχανής. Βέβαια ούτε στα αγγλικά υπάρχει (κάπου όμως κυκλοφορεί, στο παρελθόν το έχω νομίζω βρει).

    Για νεότερα μοντέλα όπως η 70D/700D ευτυχώς υπάρχει το ελληνικό εγχειρίδιο της ίδιας της μηχανής σε pdf.

  • #
    1

    Εγω που ενδιαφερόμενα να πάρω την 6d τον Νοέμβριο ειχα κατεβάσει το πλήρες manual απο τη αντιπροσωπεία στα ελληνικά .Γιατι λέτε δεν υπήρχε ?Τελικα βέβαια πήρα την d750 της Νίκον .

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Χρήστος Μακρυδημήτρης | 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:27

    Δυστυχώς, ακόμα η Ελληνική αντιπροσωπεία δεν διαθέτει εγχειρίδιο για όλα τα μοντέλα της Canon! Όπως για παράδειγμα της EOS RP. Απαράδεκτοι!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!