Canon Vixia Mini, μία νέα mini videocamera με fisheye φακό, κατάλληλη για να βιντεοσκοπούμε τον εαυτό μας


Canon Vixia Mini, μία νέα mini videocamera με fisheye φακό, κατάλληλη για να βιντεοσκοπούμε τον εαυτό μας

Η Canon ανακοίνωσε μία νέα προσωπική mini videocamera κατάλληλη για να βιντεοσκοπούμε τον εαυτό μας, με την ονομασία Canon Vixia Mini.
Η Canon Vixia Mini απευθύνεται σε bloggers, Youtubers και όποιον θέλει να καταγράφει εύκολα τον εαυτό του σε video και να το μοιράζεται με τους φίλους ή το κοινό του.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, η Canon Vixia Mini έχει πολύ φωτεινό fisheye φακό με εστιακό μήκος στο video 16.8mm και στις φώτος 15.4mm, μέγιστο διάφραγμα f/2.8 και γωνία λήψης 160 μοίρες στο video και 170 μοίρες στις φωτογραφίες. Με τον CMOS αισθητήρα των 12.8 megapixels που έχει και τον επεξεργαστή DIGIC DV4, καταγράφει video Full HD 1080 (30p) και φωτογραφίες 12 megapixels.
Η Vixia Mini έχει δύο λειτουργίες, την Wide και την Close-Up, ανάλογα αν θέλουμε μεγάλη ή μικρή γωνία λήψης και περιστρεφόμενη οθόνη αφής των 2.7″, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τι καταγράφουμε από όλες τις πλευρές.
Όσο αφορά τη συνδεσιμότητα, η Vixia Mini έχει ενσωματωμένο WiFi. Με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon Movie Uploader app (για iOS) μπορούμε να κάνουμε γρήγορο upload, ενώ η εφαρμογή Canon CameraAccess2 App επιτρέπει την live εγγραφή από συσκευές Android ή iOS.
Η τιμή της νέας Canon Vixia Mini αναμένεται να είναι 300$ και την περιμένουμε να είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος μηχανής Videocamera
Αισθητήρας-Επεξεργαστής
Τεχνολογία αισθητήρα CMOS
Ανάλυση αισθητήρα 12.8 megapixels
Επεξεργαστής DIGIC DV4
Φακός
Εστιακό μήκος video=16.8mm, φωτογραφίες=15.4mm
Μέγιστο διάφραγμα f/2.8
Γωνία λήψης video=160 μοίρες, φωτογραφίες=170 μοίρες
Οθόνη
Μέγεθος οθόνης 2.7″
Οθόνη αφής Ναι
Περιστρεφόμενη οθόνη Ναι
Ανάλυση οθόνης 230.000 dots
Λήψη video
Format αρχείου MP4
Ανάλυση Full HD 1080 (30/24p), HD 720 (30/24p), 360 (30p)
Μικρόφωνο Stereo
Λήψη φωτογραφιών
Ανάλυση φωτογραφιών 12 megapixels
Συνδεσιμότητα
USB USB 2
HDMI Ναι
WiFi Ναι
NFC Όχι
Άλλα στοιχεία
Τύπος κάρτας μνήμης microSD/SDHC/SDXC
Τύπος μπαταρίας Λιθίου
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 158 γραμμάρια
Διαστάσεις (ΠxYxB) 95x75x22 χιλιοστά

Canon Vixia Mini

Canon Vixia Mini

Περισσότερες λεπτομέρειες και δείγματα video μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Vixia Mini Videocameras

Πηγή:

dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!