Ανακοινώνει μηχανή η Canon στις 9 Ιανουαρίου;


Ανακοινώνει μηχανή η Canon στις 9 Ιανουαρίου;

Και ενώ ήδη ξέρουμε ότι στις 7 Ιανουαρίου η Nikon ετοιμάζεται να ανακοινώσει τουλάχιστον μία DSLR, μία νέα φήμη αναφέρει ότι θα ακολουθήσει η Canon.

H DCFever στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει ότι στις 9 Ιανουαρίου η Canon ετοιμάζει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος.
Προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα ανακοινωθεί και αν πρόκειται για προϊόν στο φωτογραφικό τμήμα αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την παρουσίαση μίας νέας DSLR μηχανής.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από την Canon;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon DSLRs CES 2014 DSLRs Rumors

Πηγή:

CanonWatch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Την 5d mark IV (με τα megapixel της d800), για να πάρουμε επιτέλους την mark III.

  • #
    1

    να δούμε επιτέλους την 7Dmk2… πάντως πολύ ακούγεται και για Medium Format φωτογραφική μέσα στο 14 για την Canon, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν δω μια Medium Format απο την Canon να ανταγωνίζεται με μικρότερη τιμή τις Phase One και Hasselblad

  • #
    1

    Canon και Nikon πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες χρήστες τους που περιμένουν νέα μοντέλα όπως 7Dmk2, D400 και μία canon με πολλά megapixels και να αφήσουν τα “μεσαία” ανοίγματα! λέω τώρα… :)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!