Canon XC15: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας επαγγελματικής 4K camcorder


Canon XC15: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας επαγγελματικής 4K camcorder

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει η Canon τη νέα της 4K camcorder που θα αντικαταστήσει τη Canon XC10.

Η νέα Canon XC15 θα είναι η νέα 4K επαγγελματική camcorder της ιαπωνικής εταιρείας και από τις εικόνες που διέρρευσαν μέσω των Digicame-Info και Nokishita φαίνεται ότι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό και τον ίδιο φακό με 10x οπτικό zoom και f/2.8-5.6 με το προηγούμενο μοντέλο.

Μένει να δούμε τι παραπάνω θα μας δώσει, όσο αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Canon-XC15

Canon-XC15-4

Canon-XC15-1

Canon-XC15-6

Canon-XC15-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!