Νέες επαγγελματικές Camcorders Canon XF205 και Canon XF200


Νέες επαγγελματικές Camcorders Canon XF205 και Canon XF200

Οι νέες Camcorders τοποθετούνται στο Line-up πάνω από τις Canon XF105 και Canon XF100. Διαθέτουν τον CMOS αισθητήρα, την πλατφόρμα επεξεργασίας εικόνας και τον zoom φακό των Canon XA25/XA20. Ο φακός είναι ευρυγώνιος με 26.8mm (σε φορμά 35mm) και 20x οπτικό zoom και διαθέτει οπτικά στοιχεία Hi-UD (Hi Index Ultra Low Dispersion), τα οποία επιτρέπουν το μικρό του μέγεθος σε συνδυασμό με υψηλή απόδοση. Επιπλέον το διάφραγμα του φακού, 8 λεπίδων, έχει την τεχνολογία EMD (Electro Magnetic Diaphragm) που διαθέτουν οι φακοί Canon EF για καλύτερο bokeh. Τέλος και οι δύο Camcorders διαθέτουν 3 δαχτυλίδια ρύθμισης του φακού, για την εστίαση, το zoom και τον έλεγχο της ίριδας.
Οι Canon XF205 και Canon XF200 υποστηρίζουν την εγγραφή σε φορμά MXF και MP4, έχουν ελαφρύ και compact σώμα, εξελιγμένη εργονομία και δυνατότητες δικτύωσης με σαφή προσανατολισμό στον επαγγελματία βιντεολήπτη και κινηματογραφιστή.

Αναμένουμε τις επαγγελματικές Camcorders Canon XF205 και Canon XF200 να είναι διαθέσιμες στα μέσα Ιουλίου στις τιμές των 4.400 και 3.900 δολαρίων αντίστοιχα.

Canon XF200

Canon XF200

Canon XF205

Canon XF205

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!