Πρόβλημα με το Nikon Capture NX-D, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Nikon


Πρόβλημα με το Nikon Capture NX-D, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Nikon

Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι το θέμα θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του προγράμματος και καλεί τους χρήστες του να αποφεύγουν την αλλαγή της ρύθμισης ανάλυσης κατά τη μετατροπή αρχείων εικόνων.

Ακολουθεί η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Nikon.

Στο Nikon Capture NX-D έκδοσης 1.0.0 και 1.0.1, όταν αλλάζει η ανάλυση (dpi) κατά τη μετατροπή ενός αρχείου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αποθηκευμένο αρχείο να έχει μειωμένη ανάλυση.
Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τη χρήση Capture NX-D έκδοσης 1.0.0 ή 1.0.1 για τη μετατροπή αρχείων με χρήση των παρακάτω ρυθμίσεων, εμφανίζεται μειωμένη ανάλυση στις αποθηκευμένες εικόνες που προκύπτουν μετά από τη μετατροπή.
File (Αρχείο) > Run Batch Process… (Εκτέλεση μαζικής επεξεργασίας…) > επιλογή του πλαισίου Resolution (Ανάλυση) στις ρυθμίσεις της επιλογής Output (Έξοδος) καιαλλαγή της τιμής που έχει οριστεί για την ανάλυση (dpi).

Παρότι σκοπεύουμε να επιλύσουμε αυτό το θέμα στην επόμενη έκδοση του Capture NX-D, ζητάμε από τους χρήστες να μην αλλάζουν τη ρύθμιση ανάλυσης κατά τη μετατροπή αρχείων εικόνων με αυτές τις εκδόσεις του Capture NX-D.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon Capture NX-D

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!