Fujifilm X-T3: Νέα στοιχεία από την εταιρεία για την επερχόμενη αναβάθμιση Firmware

Η Fujifilm είχε ανακοινώσει στις 13 Νοεμβρίου ότι έρχεται μία μεγάλη αναβάθμιση Firmware για τη Fujifilm X-T3.

Τώρα η ιαπωνική εταιρεία επανέρχεται κάνοντας ένα update στο τι θα δούμε να αναβαθμίζεται στη μηχανή.

Η νέα προσθήκη είναι ότι οι λειτουργίες της κάμερας για χρήση με Gimbal, εκτός των Gimbal των ZHIYUN και DJI θα αφορούν και τα Gimbal της Gudsen (Moza κτλ).

Η νέα αναβάθμιση σχετικά με τα Gimbals αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στον Δεκέμβριο του 2019.

Διαβάστε όλες τις αλλαγές που έρχονται εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!