Capture One Pro 10: Αναβάθμιση για τον ανταγωνιστή του Adobe Lightroom


Capture One Pro 10: Αναβάθμιση για τον ανταγωνιστή του Adobe Lightroom

Διαθέσιμη είναι η 10η έκδοση του Capture One Pro της Phase One, το οποίο χρησιμοποιούν πολλοί φωτογράφοι για την επεξεργασία των εικόνων τους.

To Capture One Pro 10 διαθέτει αυξημένη ταχύτητα λειτουργίας, ακόμα και όταν αλλάζουμε από φωτογραφία σε φωτογραφία σε 100%, ενώ έχει και νέα βελτιωμένη λειτουργία για sharpening των εικόνων, με νέο εργαλείο για διόρθωση των απωλειών από το φαινόμενο diffraction.
Διαθέτει βελτιωμένη λειτουργία για OutPut Proofing για απόλυτη πιστότητα στην μετατροπή των RAW αρχείων, ενώ σε Tethered λήψη η αυτόματη εστίαση γίνεται πιο εύκολα.

Επιπλέον έχει προστεθεί υποστήριξη για τα panel της Tangent, ώστε η επεξεργασία να γίνεται ακόμα πιο γρήγορα.

Στις υπόλοιπες βελτιώσεις και αλλαγές έχουμε τη δυνατότητα για σύμπτυξη φακέλων μέσα από τους καταλόγους του προγράμματος, τα φίλτρα μπορούν να εφαρμοστούν ανάλογα τον προσανατολισμό της εικόνας (αν είναι landscape, portrait ή τετράγωνη), η λειτουργία Auto Mask είναι διαθέσιμη και για Fuji Xtrans, mRAW και sRAW εικόνες, καλύτερη υποστήριξη για την επεξεργασία των mRAW και sRAW αρχείων, ενώ φυσικά υποστηρίζονται τα RAW αρχεία των περισσότερων φωτογραφικών μηχανών.

Το Capture One Pro 10 είναι διαθέσιμο για Mac OS και Windows και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες εδώ .

Η αγορά του κοστίζει 343.17 ευρώ (με τον φόρο) και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Γεια σας. Τυχαία είδα το site σας και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να στείλω ερώτηση. Με απασχολεί η αγορά φωτογραφικής μηχανής και θέλω να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ Sony a7 II, a7r και a7s, δεδομένου ότι οι δυο τελευταίες είναι πολύ πιο ακριβές από την πρώτη. Ευχαριστώ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!