Casio EX-100PRO, ανακοινώθηκε η compact για φωτογράφους σπορ και επιστήμονες


Casio EX-100PRO, ανακοινώθηκε η compact για φωτογράφους σπορ και επιστήμονες

Η Casio EX-100PRO έχει ανάλυση 12.1 megapixels (αισθητήρας CMOS, μεγέθους 1/1.7″) και φακό με εστιακό μήκος 28-300mm (10.7 οπτικό zoom), με μέγιστο διάφραγμα f/2.8. To ISO φτάνει μέχρι 12.800 και διαθέτει οθόνη 3.5″, ανάλυσης 921.600, η οποία περιστρέφεται 180 μοίρες προς τα πάνω και 55 προς τα κάτω.

Η Casio υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη μηχανή κάνει για σπορ και για επιστημονικές λήψεις, γιατί μπορεί να καταγράψει Full HD video με 1000 fps (!!!) και φωτογραφίες με μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Επιπλέον η Casio EX-100PRO μπορεί να προσαρμοστεί σε τηλεσκόπιο και μικροσκόπιο.

Ακόμα η Casio ανακοίνωσε την εφαρμογή για Android, SynchroShot, μέσω της οποίας μπορούμε να τραβήξουμε video ταυτόχρονα από μέχρι 7 μηχανές Casio EX-100Pro.

Η Casio EX-100PRO θα παραχθεί σε 100 τμχ και θα διατίθεται από τις 15 Ιανουαρίου μέσω του eshop της εταιρείας, κοντά στην τιμή των 700 ευρώ (103.700 Γιεν).

Casio EX-100PRO1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Casio
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!