Θέλετε να πάρετε μέρος σε φωτογραφική βόλτα στο εσωτερικό του CERN;


Θέλετε να πάρετε μέρος σε φωτογραφική βόλτα στο εσωτερικό του CERN;

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 το CERN (European Organization for Nuclear Research), στα πλαίσια του Global Physics Photowalk, θα ανοίξει τις πόρτες του και θα επιτρέψει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό φωτογράφων να “βολτάρουν” με την φωτογραφική τους μηχανή σε συγκεκριμένους χώρους του και να βγάλουν όσες φωτογραφίες θέλουν.

Παράλληλα με τη φωτογραφική βόλτα οι λίγοι τυχεροί θα δουν τις εγκαταστάσεις του CERN και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ερευνητές του ινστιτούτου.

Οι καλύτερες φωτογραφίες από τη βόλτα θα επιλεχθούν από κριτική επιτροπή και θα αποτελέσουν μέρος έκθεσης. Ακόμα κάθε εργαστήριο θα επιλέξει τρεις φωτογραφίες για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό φωτογραφίας Global Physics Photowalk.

Για να λάβετε μέρος στον περίπατο στο CERN πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, να έχετε μία φωτογραφική μηχανή με ελάχιστη ανάλυση 10 megapixels (μπορείτε να έχετε και μία μικρότερης ανάλυσης μηχανή για να ανεβάζετε φωτογραφίες άμεσα στα κοινωνικά σας δίκτυα) και να έχετε ένα λογαριασμό, τουλάχιστον, σε ένα κοινωνικό δίκτυο (Instagram, Twitter).
Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής για την επίσκεψη στο CERN επιβαρύνουν τους φωτογράφους που θα επιλεχθούν, οι οποίοι μετά τη βόλτα θα πρέπει να στείλουν όλες τις φωτογραφίες που έβγαλαν σε ψηφιακή και τυπωμένη μορφή. Δείτε τις φωτογραφίες από τη φωτογραφική βόλτα του 2010 εδώ.

Αν θέλετε να είστε ένας από τους φωτογράφους που θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν στην φωτογραφική βόλτα στο εσωτερικό του CERN, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου εδώ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη φωτογραφική βόλτα του 2010 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CERN Global Physics Photowalk
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!