Αναγνώστης καρτών που δέχεται CF για iPad


Αναγνώστης καρτών που δέχεται CF για iPad

Η εταιρεία M.I.C. Gadget μας παρουσιάζει τον νέο αναγνώστη καρτών (card reader) μνήμης για το iPad της Apple, που εκτός από τις κλασσικές  κάρτες μνήμης SD, δέχεται microSD, προσφέρει σύνδεση USB και το πιο σημαντικό; δέχεται και την επαγγελματική Compact Flash.

Συμβατός με όλα τα μοντέλα του iPad (1,2,3, προτείνεται iOS 5.0.1 ή νεώτερο), επιτέλους έρχεται να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών που θέλουν άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες τους χωρίς να χρειαστεί να συνδέσουν την μηχανή τους με καλώδιο στο tablet της αμερικανικής εταιρείας.  Η M.I.C. Gadget έλυσε το πρόβλημα τροφοδοσίας του αναγνώστη και έτσι όχι μόνο μας δίνει την δυνατότητα να τοποθετούμε κάρτες μνήμης CF, αλλά μπορούμε να βάζουμε και νέας γενιάς υψηλής ταχύτητας κάρτες [600x (CF) / Class 10 (SD)].

Ακολουθεί video παρουσίαση:

Μπορείτε να παραγγείλετε τον All-in-one Card Reader for iPad, προς 25,00€ (χωρίς τα μεταφορικά), εδώ .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ipad Mac OS microSD
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!