Τα μοντέλα στην Κίνα ποζάρουν με απίστευτη ταχύτητα


Τα μοντέλα στην Κίνα ποζάρουν με απίστευτη ταχύτητα

Στην Κίνα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων κάθε δουλειά έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και φαίνεται ότι είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι στο δυτικό κόσμο.

Έτσι ακόμα και η δουλειά ενός μοντέλου για την φωτογράφιση ρούχων φαίνεται υπερβολικά κουραστική και δύσκολη.

Στο internet έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες κάποια video που δείχνουν πως μοντέλα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ρούχων για τη πλατφόρμα Taobao (αντίστοιχη του Amazon), αλλάζουν πόζα που μπορεί να φτάνει μέχρι και τις 2 πόζες ανά δευτερόλεπτο.

Όπως αναφέρει η Petapixel ένα μοντέλο στην Κίνα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει μέχρι και 150 “ντυσίματα” κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης, ενώ δικαιούται ένα 10λεπτο διάλειμμα για να φάει. Οι καλύτερες εικόνες επιλέγονται για να προωθήσουν τα ρούχα στην Taobao.

Από την άλλη η αμοιβή ενός μοντέλου μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.500 δολάρια, για μίας ημέρας εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    μου θυμισε ενα video απο tutorial fashion pose https://youtu.be/QTS5NP0FbXQ λογικα εγιναν copy paste…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!