Δείτε πως να κάνετε το δικό σας Cinemagraph


Δείτε πως να κάνετε το δικό σας Cinemagraph

Η κινεζική Aputure έχει πλέον ένα πολύ δυνατό κανάλι στο YouTube με συμβουλές για τη φωτογράφιση διάφορων θεμάτων.

Ένα από αυτά που μας άρεσαν είναι η διαδικασία δημιουργίας και επεξεργασίας ενός Cinemagraph. Tο Cinemagraph είναι ένας συνδυασμός μίας φωτογραφίας και ενός video με το τελικό αποτέλεσμα να σώζεται σε Gif αρχείο και να δίνει την αίσθηση μίας φωτογραφίας, η οποία περιλαμβάνει κινούμενα -ζωντανά- στοιχεία.

Τα Cinemagraphs είναι συνήθως 3 δευτερόλεπτα και στα videos μπορείτε δείτε πως να δημιουργήσετε ένα Cinemagraph, από τη λήψη μέχρι την επεξεργασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Cinemagraphs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!