Σεμινάριο “Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας”


Σεμινάριο “Από την Είσοδο στην Έξοδο:  Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας”

Στη Καλαμάτα διοργανώνει σεμινάριο για την διαχείριση χρώματος η Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι.

«Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας»

Mε την υποστήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου ( efne.gr ) οι εταιρείες Epson, Dell και X-Rite την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, 15:00 με 21:00 στο ξενοδοχείο Elite City Resort Ναυαρίνου 2 στην Καλαμάτα, θα παρουσιάσουν το σεμινάριο «Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας» με ομιλητή τον Αντώνη Γράνη, Colour and Imaging Specialist, Colour Consulting Group.

Για τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για:
1 Epson L310
1 X-Rite ColorChecker Passport

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!