Colorstrokes για χρήστες Mac, μία θαυματουργή μικρή εφαρμογή


Colorstrokes για χρήστες Mac, μία θαυματουργή μικρή εφαρμογή

Ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας από την MacPhun, είναι το Colorstrokes.  Το Colorstrokes έχει δημιουργηθεί για να μπορούμε να μετατρέπουμε τις εικόνες που θέλουμε σε ασπρόμαυρες, διατηρώντας όμως χρώμα στα σημεία που εμείς επιλέγουμε.  Η διαδικασία είναι πολύ απλή.  Μόλις περάσουμε την εικόνα μας στο πρόγραμμα, αυτόματα μετατρέπεται σε ασπρόμαυρη (έχουμε την δυνατότητα να την μετατρέψουμε σε σέπια και σε γκρι ή μπλε τόνους).  Στην συνέχεια χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μέγεθος βούρτσας μπορούμε να αποκαλύψουμε το πραγματικό χρώμα σε όποιο σημείο της εικόνας θέλουμε.  Επιπλέον εκτός των κλασσικών επιλογών που έχουμε (ρύθμιση φωτεινότητας, contrast, έκθεσης) μπορούμε να αλλάξουμε το πραγματικό χρώμα σε όποιο χρώμα μας αρέσει, μία επιλογή που δεν βρίσκουμε σε άλλες εφαρμογές .

To Colorstrokes είναι μία μικρή αλλά πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όλους τους φωτογράφους, και μπορείτε να το βρείτε για  Mac, iPhone, και iPad.  Μάλιστα λόγω των εορτών βρίσκεται σε προσφορά και μπορείτε να το αγοράσετε, από 3,99 δολάρια που είναι η αρχική του τιμή, στην τιμή των 0.89€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ipad iphone Mac
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!