Comedy Wildlife Photography Awards 2016: Δέχεται τις πιο αστείες φωτογραφίες άγριας ζωής


Comedy Wildlife Photography Awards 2016: Δέχεται τις πιο αστείες φωτογραφίες άγριας ζωής

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των συμμετοχών στα φετινά Comedy Wildlife Photography Awards.

Ο ιδιαίτερος αυτός διαγωνισμός φωτογραφίας βραβεύει τις πιο αστείες φωτογραφίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν άγρια ζώα.

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, στέλνοντας τις συμμετοχές τους μέσω της ιστοσελίδας, ως τις 1 Οκτωβρίου.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος με μέχρι τρεις φωτογραφίες ανά κατηγορία (υπάρχουν έξι) και μέχρι δύο video clips, διάρκειας 60 δευτερολέπτων το κάθε ένα. Η βασική επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται, αλλά απαγορεύεται η βαριά επεξεργασία και οι διοργανωτές θα ζητήσουν από τους συμμετέχοντες που θα προκριθούν στο τελικό γύρο επιλογής των νικητών, να τους στείλουν τις original φωτογραφίες.

Ο μεγάλος νικητής των Comedy Wildlife Photography Awards θα κερδίσει ένα σαφάρι στη Κένυα, όπου με ένα εκπαιδευμένο οδηγό θα μπορέσει να φωτογραφίσει τα άγρια ζώα της περιοχής. Μαζί θα έχει και μία Nikon D810 με τον φακό 24-120mm f/4G ED VR AF-S NIKKOR.

Διαβάστε τους όρους εδώ. Μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ.

Δείτε τους περσινούς νικητές εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!