ComTrig T320, ραδιοσυχνότητες για όλα τα flash


ComTrig T320, ραδιοσυχνότητες για όλα τα flash

Οι νέες ραδιοσυχνότητες ComTrig T320, της κινέζικης εταιρείας Commlite, μπορούν να πυροδοτήσουν από απόσταση οποιοδήποτε flash (speedlight, studio flash), να ενεργοποιήσουν την λειτουργία λήψης της μηχανής, ενώ επιτρέπουν TTL λειτουργία για το flash που βρίσκεται στον πομπό πάνω στην μηχανή μας.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι συμβατές με Nikon και Canon χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάξατε αν αποφασίσετε να μεταπηδήσετε από την μία εταιρεία στην άλλη.

Η εμβέλεια τους είναι 120 μέτρα, συγχρονίζονται με ταχύτητες μέχρι 1/320 (αναλόγως την φωτογραφική μηχανή), λειτουργούν στα 2.4GHz με 7 κανάλια, μπορούν να ενεργοποιήσουν flash που βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και τροφοδοτούνται από μπαταρίες ΑΑΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Radio Triggers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!