CONFLICT: Μίνι σειρά στην οποία οι καλύτεροι φωτογράφοι συγκρούσεων περιγράφουν την ζωή τους


CONFLICT: Μίνι σειρά στην οποία οι καλύτεροι φωτογράφοι συγκρούσεων περιγράφουν την ζωή τους

Οι φωτογράφοι που καλύπτουν συγκρούσεις και πολέμους (conflict photographers) επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για την ανθρωπότητα.

Βρίσκονται στις πιο επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη καταγράφοντας τα γεγονότα ώστε όλος ο κόσμος να μπορεί να μάθει τι γίνεται. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται για να σταματήσουν να υπάρχουν συγκρούσεις και αθώα θύματα.

Πως είναι όμως η ζωή τους;

Η μίνι σειρά Conflict παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους του είδους, οι οποίοι μιλάνε για την ζωή τους και το έργο τους.

Στα πέντε επεισόδια θα ακούσετε τους Pete Muller, Joao Silva (Bang Bang Club), Donna Ferrato, Nicole Tung, Robin Hammond και Eros Hoagland.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!