Νέα Phottix Mitros και Photixx Mitros+ για Sony μηχανές

Πρόκειται για τα Phottix Mitros και Photixx Mitros+ τα οποία θα πωλούνται στα 299 και 399 δολάρια αντίστοιχα.

Και τα δύο flashes έχουν guide number (GN) 58 και προσφέρουν TTL λειτουργία. Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν manual, η κεφαλή τους περιστρέφεται 180 μοίρες αριστερά και δεξιά και σηκώνεται μέχρι 97 μοίρες προς τα πάνω.
Η επαναφόρτιση τους γίνεται μεταξύ 0.1 και 2.5 δευτερολέπτων, ενώ διαθέτουν USB υποδοχή για μελλοντικές αναβαθμίσεις Firmware και 3.5mm sync θύρα.

Το Photixx Mitros+ έχει επιπλέον ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης πυροδότησης άλλων flashes με ραδιοσυχνότητα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.