CP plus 2014 Camera & Imaging Show


CP plus 2014 Camera & Imaging Show

Για 3 μέρες, από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου το ρυθμό θα δίνει η ένωση Camera & Imaging Products Association (CIPA) με το φετινό CP+ 2014 Camera & Imaging Show. Πρόκειται για την εξέλιξη του Japan Camera Show το οποίο πρωτο-ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια. Το CP+ 2014 Camera & Imaging Show γίνεται για πέμπτη χρονιά στην πόλη της Γιοκοχάμα και το θέμα του για φέτος είναι “Joy and Beauty through Advance Photo Imaging Technology“. Στην περσινή διοργάνωση η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τους 62.000 ανθρώπους, ενώ 35 μοντέλα φωτογραφικών μηχανών έκαναν εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Photo Yokohama, τα σεμινάρια μάρκετινγκ και μια δι-ημερίδα με τίτλο “Enjoy Photo Stage” και να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Enhancing Beauty — the World of Art Prints. Στο χώρο του βίντεο υπάρχει η Video Area for Professionals, όπου οι επαγγελματίες του βίντεο θα βρουν μια πλήρη γκάμα από still cameras για να καλύψουν τις ανάγκες της δουλειάς τους, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας το σεμινάριο Video Seminar for Professionals.

Η Γαλλία είναι φέτος η τιμώμενη χώρα. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις ξεχωρίσαμε την ομιλία του Jean-Luc Monterosso, διευθυντή του Maison Européenne de la Photographie που βρίσκεται στο Παρίσι, με τίτλο “Collecting Photography” και την έκθεση φωτογραφίας με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού LES ZOOMS η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Salon de la Photo. Τα βραβεία LES ZOOMS 2013 ανακοινώθηκαν στο τελευταίο Salon de la Photo 2013 και ένας από τους 2 νικητές είναι ο ελληνικής καταγωγής Kyriakos Kaziras.

Ξεχωρίσαμε επίσης το workshop, το talk show (δηλώστε συμμετοχή εδώ) και την έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Steve McCurry, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη φωτογραφία της νεαρής Αφγανής που δημοσιεύτηκε στο National Geographic.

Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 1.500 γιεν (10,52 ευρώ) αλλά μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας δωρεάν αρκεί να κάνετε την προ-εγγραφή σας. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Πέμπτη 13/2 (12:00 με 18:00),
Παρασκευή 14/2 και Σάββατο 15/2 (10:00 με 18:00) και
Κυριακή 16/2 (10:00 με 17:00).

Αναμένουμε αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις από τις φωτογραφικές εταιρείες στη διάρκεια της έκθεσης.

Δείτε μια μικρή παρουσίαση του CP+ Camera and Photo Imaging Show του 2013

CP Plus Camera and Photo Imaging Show 2013

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CP+ CP+ 2013 Show
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!