CP+ 2016, έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφικών προϊόντων στον κόσμο


CP+ 2016, έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφικών προϊόντων στον κόσμο

Το CP+ 2016 διοργανώνει η ένωση Camera & Imaging Products Association (CIPA). Η διοργάνωση με την σημερινή της μορφή είναι η εξέλιξη του Japan Camera Show το οποίο πρωτοξεκίνησε πριν από περίπου 50 χρόνια.

Το CP+ Camera & Imaging Show γίνεται για έβδομη χρονιά στην πόλη της Γιοκοχάμα και αναμένουμε πολλές ανακοινώσεις φωτογραφικών προϊόντων από τις φωτογραφικές εταιρείες.

Παράλληλα θα έχουμε πολλές ομιλίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις.

Στην περσινή διοργάνωση η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τους 40.000 ανθρώπους, ενώ δεκάδες μοντέλα φωτογραφικών μηχανών έκαναν εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Η είσοδος στο CP+ 2015 κοστίζει 1.500 γιεν (περίπου 10 ευρώ) αλλά μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας δωρεάν, αρκεί να κάνετε την προ-εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
– Πέμπτη 25/2 (10:00 με 18:00 – τα εγκαίνια θα γίνουν 10:00-12:00),
– Παρασκευή 26/2 και Σάββατο 27/2 (10:00 με 18:00) και
– Κυριακή 28/2 (10:00 με 17:00).

Φυσικά το pttlgr θα είναι στις επάλξεις της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης με όλες τις ανακοινώσεις από τις φωτογραφικές εταιρείες, πριν και κατά την διάρκεια του CP+ 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CP+
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!