Craft: η πρώτη modular videoκάμερα με δυνατότητα αλλαγής φακού


Craft: η πρώτη modular videoκάμερα με δυνατότητα αλλαγής φακού

Η Craft προτείνει μία νέα αρχιτεκτονική κάμερας, αρθρωτή, με τον χρήστη να μπορεί να αναβαθμίσει το hardware ανάλογα με τις ανάγκες του.

Craft Camera

Θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής αισθητήρα εικόνας, του είδους του mount του φακού, της οθόνης, του αποθηκευτικού μέσου, της λαβής και άλλων στοιχείων.

Αρχικά η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από δύο αισθητήρες εικόνας, ένα Super 16mm που καταγράφει Full HD videos και ένα Super 35mm που καταγράφει 4K videos και τη δυνατότητα επιλογής του mount των φακών, ανάμεσα από Micro Four Thirds, Canon EF και Arri PL.

Craft Camera

Προς το παρόν προσφέρονται και επιλογές για το αποθηκευτικό μέσο και τον τρόπο συνδεσιμότητας (Wifi, Ethernet, Serial LANC), ενώ στο μέλλον αναμένουμε να υπάρχουν και επιλογές για τα άλλα στοιχεία της κάμερας, όπως η οθόνη και η χειρολαβή.

Craft Camera

Craft Camera

Craft Camera

Η νέα κάμερα θα αρχίσει να διατίθεται από τα τέλη του 2016, με την εταιρεία να τιμολογεί τις κάμερες που δημιουργούνται από τον συνδυασμό των επιμέρους στοιχείων από 1000 μέχρι 3.000 δολάρια.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τη δική σας εδώ.

Craft Camera

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Craft
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!