Αποκτήστε μία μοναδική κρυστάλλινη DSLR


Αποκτήστε μία μοναδική κρυστάλλινη DSLR

H Fotodiox δημιούργησε δύο κρυστάλλινες DSLR – ομοιώματα των Nikon D90 και Canon EOS 7D για να μπορέσετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ.

Κατασκευασμένες στο χέρι από κρύσταλλο, οι δύο κρυστάλλινες DSLR είναι σε μέγεθος τα 2/3 του μεγέθους των πραγματικών DSLR.

Η τιμή τους είναι στα 90 δολάρια, ενώ θα πρέπει να υπολογίσετε συν 43 δολάρια για τα έξοδα αποστολής στην χώρα μας. Μπορείτε να βρείτε το ομοίωμα της Nikon D90 εδώ και της Canon EOS 7D εδώ.

Και αν η τιμή τους είναι υψηλή, από εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά.

crystal-camera-nikon-d90

crystal-camera-nikon-d90-2

crystal-camera-nikon-d90-1

crystal-camera-canon-eos-7

crystal-camera-canon-eos-71

crystal-camera-canon-eos-7-2

crystal-camera-nikon-d90-3

crystal-camera-canon-eos-7-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon EOS 7D DSLRs Nikon Nikon D90
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!