Κέρδισε μία Nikon D800 στον διαγωνισμό Α/Μ φωτογραφίας της Creative Motion Design


Κέρδισε μία Nikon D800 στον διαγωνισμό Α/Μ φωτογραφίας της Creative Motion Design

Μπορείτε να στείλετε την καλύτερη ασπρόμαυρη φωτογραφία σας και να διεκδικήσετε μία Nikon D800. Για τους συμμετέχοντες εκτός Η.Π.Α. το έπαθλο θα μετατραπεί σε μετρητά (3.000 δολάρια).

Μπορείτε να στείλετε την δική σας φωτογραφία μέχρι τις 25 Ιουνίου, εδώ. Ο διαγωνισμός είναι για όσους είναι άνω των 18 ετών (όλοι οι όροι του διαγωνισμού εδώ).

Η Creative Motion Design σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα – portfolio σε Flash ή HTML5 ή το δικό σας φωτογραφικό blog.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon D800 Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!