Διαγωνισμός με θέμα “Τοπίο κρίσης”


Διαγωνισμός με θέμα “Τοπίο κρίσης”

Πρόκειται στην ουσία για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας τοπίου (Landscape Photography) με μία ιδιαιτερότητα: οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στις περιοχές της Νότιας Αθήνας. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους και γίνονται δεκτές έγχρωμες όσο και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που αναδεικνύουν με τον τρόπο τους την κρίση.

Τα έργα που θα διακριθούν θα πάρουν μέρος σε μια κινητή έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα παρουσιαστεί σε Δήμους της Νότιας Αθήνας αλλά και στο κέντρο της πόλης. Επίσης τα έργα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος. Το λεύκωμα αυτό θα σταλεί σε διάφορες βιβλιοθήκες που φιλοξενούν βιβλία φωτογραφίας (όπως του Ιονίου Πανεπιστημίου, του ΤΕΙ Αθήνας κλπ.) και θα διατεθεί επίσης για διαφημιστικούς σκοπούς. Δείτε το λεύκωμα του 2ου διαγωνισμού που είχε θέμα “Φωτογραφία δρόμου” και το αντίστοιχο του 1ου διαγωνισμού με θέμα “Υδάτινοι Τόποι”.

Ας δούμε όμως και τα βραβεία του διαγωνισμού. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Nikon D3100 με φακό VR 18-55mm (προσφορά της εταιρείας Πλαίσιο) και ο δεύτερος μια τσάντα φωτογραφικού εξοπλισμού Τamrac explorer 400 (προσφορά της εταιρείας Geramas foto). Οι νικητές θα παραλάβουν επίσης το λεύκωμα στη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας του διαγωνισμού.

Μπορείτε να πάρετε μέρος με έως 2 φωτογραφίες σας μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2014 (στις 16:00), (παράταση από 18 Δεκεμβρίου 2013) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθεσία των εικόνων σας! Στον περσινό διαγωνισμό ακυρώθηκαν συμμετοχές οι οποίες απεικόνιζαν στιγμιότυπα εκτός των ορίων του Νότιου Τομέα Αθήνας. Δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και τις έως σήμερα συμμετοχές στο διαγωνισμό “Τοπίο κρίσης” εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!