To όνομα Cyber-shot επιστρέφει στα κινητά τηλέφωνα της Sony


To όνομα Cyber-shot επιστρέφει στα κινητά τηλέφωνα της Sony

To όνομα Cyber-shot ήταν και παραμένει το όνομα των compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Sony, από την αρχή της ύπαρξης τους, γύρω στο 1996.  Για χρόνια η Sony “έχτιζε” το όνομα με την αξιοπιστία και τις δυνατότητες που εμφάνιζαν οι μηχανές της.  Το 2008 αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον όρο Cyber-shot στα νέα της κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson που είχαν φωτογραφικές δυνατότητες.  Η στρατηγική αυτή σταμάτησε το 2009. 

Σύμφωνα όμως με φήμες και την ιστοσελίδα phoneArena το επερχόμενο smartphone Xperia με λειτουργικό Android που θα αποτελεί την ναυαρχίδα των smartphones της ιαπωνικής εταιρείας, θα κουβαλάει το ιστορικό όνομα Cyber-shot και θα είναι εξοπλισμένο με πολύ δυνατά φωτογραφικά χαρακτηριστικά.  Φημολογείται ότι το νέο Xperia θα έχει την πιο δυνατή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων, με μεγάλο αισθητήρα εικόνας και Carl Zeiss φακό.

H Sony όπως και οι άλλες μεγάλες εταιρείες του κόσμου των smartphones, Apple και Samsung, προσανατολίζεται στην ισχυροποίηση των φωτογραφικών δυνατοτήτων των τηλεφώνων της, ειδικά αφού η τάση στην παγκόσμια αγορά προκρίνει τα smartphones έναντι των μικρών compact φωτογραφικών μηχανών.

via Petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android Cyber-shot Mac OS Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!