Δείτε τις παρουσιάσεις που θα γίνουν στο booth της Δαμκαλίδης στην Photovision 2015


Δείτε τις παρουσιάσεις που θα γίνουν στο booth της Δαμκαλίδης στην Photovision 2015

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ στην Photovision 2015

Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ θα συμμετέχει στην “PHOTOVISION 2015”, τη μεγαλύτερη Έκθεση για την Εικόνα και τις Εφαρμογές της που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως και 23 Μαρτίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στάση μετρό «Ανθούπολη»).

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ, στο HALL 1 / A1-A2, oι εκπρόσωποι της εταιρίας μας θα σας παρουσιάσουν και θα σας ενημερώσουν για τα προϊόντα των παρακάτω οίκων:
– Nikon: φωτογραφικές μηχανές, φακοί, φλας, κιάλια, εξαρτήματα φωτογραφικών μηχανών
– Mitsubishi Electric: επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας & εκτύπωσης φωτογραφιών
– Sandisk: κάρτες μνήμης, USB φορητά μέσα αποθήκευσης, MP3 Players, SSD
– Varta: μπαταρίες αλκαλικές, επαναφορτιζόμενες, φακοί, φορτιστές
– Case Logic: σακίδια πλάτης, θήκες για φωτογραφικές μηχανές, για tablet, για laptop
– THULE: σακίδια πλάτης, θήκες για κινητά τηλέφωνα, για tablet και laptop

Ειδικά στο χώρο της Nikon (HALL 1/A1), οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Nikon, καθώς και να παρακολουθήσουν τους παρακάτω διάσημους, βραβευμένους δημιουργούς στον τομέα του Video και της φωτογραφίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα παρέχουν συμβουλές και μυστικά σχετικά με τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.

Pep Bonet, πολυβραβευμένος κινηματογραφιστής-φωτογράφος και μέλος του πρακτορείου NOOR.
Νίκος Πεκρίδης, βραβευμένος φωτογράφος γάμων και ιδρυτικό μέλος του Photo Wedding Stories.
Salvatore Dimino, Ιταλός φωτογράφος γάμων με πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, οργανωτής και ομιλητής σεμιναρίων και εργαστηρίων σε ολόκληρη την Ιταλία.
Ηλίας Λέφας, ορειβάτης, σκιέρ και φωτογράφος που συνδυάζει την αγάπη του για τα σπορ με το πάθος του για την φωτογραφία δράσης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο περίπτερο της Nikon είναι το εξής:

nikon-program

Η συμμετοχή της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ στην φετινή διοργάνωση της Photovision αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της εταιρίας, καθώς το 2015 συμπληρώνονται 70 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ στον ελληνικό χώρο, αντιπροσωπεύοντας επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας του φωτογραφικού κλάδου, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon photovision Photovision 2015
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!