Εκπτώσεις στα προϊόντα της Datacolor για την Ελλάδα από την Photometron


Εκπτώσεις στα προϊόντα της Datacolor για την Ελλάδα από την Photometron

Η Datacolor είναι μία από τις πιο γνωστές και ποιοτικές εταιρείες στον φωτογραφικό χώρο, με μεγάλη τεχνογνωσία στην “επιστήμη” του χρώματος και πολλές λύσεις για το σωστό καλιμπράρισμα οθονών Η/Υ, τηλεοράσεων, tablets, κινητών τηλεφώνων και εκτυπωτών.
Αν θέλετε να βλέπετε σωστά χρώματα για φωτογραφία ή video τότε η Datacolor είναι η λύση.

Ανάμεσα στα προϊόντα της Datacolor που προσφέρονται ξεχωρίσαμε τα παρακάτω:
– Datacolor SpyderLENSCAL (σύστημα καλιμπραρίσματος φακών με 2 χρόνια εγγύηση), στα 41 ευρώ από 49.20.
– Datacolor SpyderCHECKR (SpyderCheckr, SpyderCheckr Software CD, Quick Start Guide, ), στα 56.38 ευρώ από 67.65.
– Datacolor Spyder4EXPRESS, στα 101.48 ευρώ από 121.48.
– Datacolor SpyderHD (Spyder4Elite HD Colorimeter, Datacolor SpyderCHECKR, SpyderCube with Protective, Pouch, Screen Cleaning Cloth, DVD and BluRay Test Pattern, Discs Software CD, QuickStart Guide, Desktop Cradle/Trip-pod Mount, με 2 χρόνια εγγύηση), στα 286 ευρώ από 343.
– Datacolor SpyderSTUDIO (Datacolor SpyderPRINT, Spectrocolorimeter & Base, SpyderGuide, 6‘ USB Cable, Software CD, QuickStart Guide, με 2 χρόνια εγγύηση, συν Spyder4Elite™ Colorimeter, Desktop Cradle/Tri-pod Mount, SpyderCube™ with Protective, Pouch, Screen Cleaning Cloth), στα 446 ευρώ από 535 .

Φυσικά μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Datacolor σε προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Photometron στο 210 6006239.

datacolor-3

datacolor-2

datacolor-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Datacolor Photo Offers Photometron
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!