Ο 16χρονος γιος του David Beckham φωτογράφισε την νέα καμπάνια της Burberry


Ο 16χρονος γιος του David Beckham φωτογράφισε την νέα καμπάνια της Burberry

Ο Brooklyn ακολουθεί τον δρόμο της φωτογραφικής καταξίωσης και στα 16 του χρόνια κατάφερε να έχει ένα σπουδαίο πελάτη.

Η γνωστή εταιρεία ρούχων Burberry ανέθεσε στον “ανερχόμενο φωτογράφο” να φωτογραφίσει την νέα καμπάνια της εταιρείας. Η φωτογράφιση έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και προβλήθηκε και μέσω των κοινωνικών δικτύων της εταιρείας και του νεαρού φωτογράφου, Instagram και Snapchat.

On location, lining up the first shot @BrooklynBeckham for #THISISBRIT

A photo posted by Burberry (@burberry) on

#BrooklynBeckham shot Burberry's #ThisIsBrit fragrance campaign today

A photo posted by beckhamonly (@beckhamonly) on

Μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι όλα είναι φυσιολογικά αν η “The Guardian” δεν ανέφερε με άρθρο της ότι η πρόσληψη του νεαρού Beckham από τη Burberry προκάλεσε το μένος των φωτογράφων και άλλων ανθρώπων της μόδας.

Ο φωτογράφος μόδας Chris Floyd δήλωσε ότι η κίνηση της Burberry είναι έλλειψη σεβασμού προς τους σκληρά εργαζόμενους επαγγελματίες φωτογράφους και ότι ο νεαρός φωτογράφος δεν ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, David και Victoria, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα.

Από την άλλη ο ίδιος φωτογράφος παραδέχτηκε ότι η κίνηση της Burberry να χρησιμοποιήσει τον Brooklyn ως φωτογράφο ήταν πολύ έξυπνη, ειδικά αναλογιζόμενος τους 6 εκατομμύρια φίλους του νεαρού στο Instagram.

Ένας άλλος φωτογράφος, ο Jon Gorrigan δήλωσε ότι λογικά ο Brooklyn δεν είχε παρά να πατήσει το κουμπί της μηχανής και ότι δεν πιστεύει ότι ασχολήθηκε με τον φωτισμό ή την μετέπειτα επεξεργασία των εικόνων του. Επιπλέον πιστεύει ότι είχε τα καλύτερα μοντέλα και όλα ήταν στημένα στην εντέλεια ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να μην πάει κάτι καλά.

Και ο Jon καταλαβαίνει την κίνηση της Burberry από την οπτική του μάρκετινγκ αλλά δεν μπορεί να μην θυμώνει ως φωτογράφος γιατί πιστεύει ότι ο ίδιος, όπως και πολλοί συνάδελφοι του, πάλεψαν για να μάθουν όσα ξέρουν και ότι ο νεαρός Beckham δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Από την άλλη ο Christopher Bailey της Burberry υπερασπίστηκε την επιλογή της εταιρείας λέγοντας ότι ο Brooklyn έχει φωτογραφικό μάτι και δουλεύει εξαιρετικά με το Instagram.

Βέβαια υπήρξαν και φωτογράφοι που υπερασπίστηκαν τον νεαρό φωτογράφο, όπως η Sarah Brimley, πρώην βοηθός του David Bailey, η οποία δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Brooklyn δεν είναι κακομαθημένος και γνωρίζει πόσο τυχερός είναι και ότι υπάρχουν στη ζωή άνθρωποι που χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά και άλλοι που είναι τυχεροί ώστε να έχουν “πολλά πράγματα στο πιάτο”.

Παραθέτουμε μερικές εικόνες από την φωτογράφιση. Ποια είναι η άποψη σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Beckham Fashion Photography

Πηγή:

The Guardian
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!