Develop Great Images in Lightroom, δωρεάν οδηγός για το Adobe Lightroom


Develop Great Images in Lightroom, δωρεάν οδηγός για το Adobe Lightroom

Το “Develop Great Images in Lightroom” είναι ένας πλήρης οδηγός χρήσης του Adobe Lightroom, 236 σελίδων, με πολλές συμβουλές και κόλπα για το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών της Adobe.

Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο μέσω του iBook μόνο για iPad, iPad mini και Mac Η/Υ με OS 10.9 και νεώτερο.

Μην χάνετε καιρό, κατεβάστε το από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

6 σχόλια

  • #
    1

    Γνωρίζουμε αν θα διατεθεί κάποια έκδοση και για εμάς τους κοινούς θνητούς χωρίς μηλαράκι;

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 1 Ιουλίου 2014 στις 9:44

    “To download Photofocus, Develop Great Images in Lightroom, you need to have iTunes.”

    Απλά ελεεινοί οι τυπάδες εκεί στη Apple!!

  • #
    1

    Σε ευχαριστουμε Βάιε! είσαι ο καλύτερος!

  • #
    1

    για την ακρίβεια σε αυτό δεν φταίει η Apple(όσο και αν θέλω να την κράξω), αλλα ο συγγραφέας που επέλεξε να το ανεβάσει ΜΟΝΟ στο itunes. αν και είμαι κάτοχος του iPhone, δεν θα το κατεβάσω γιατί έχω nexus 7 και windows 8 pro tablet, δεν θα κάθομαι να το διαβάζω σε 4″ οθόνη επειδή αυτός επέλεξε να το δώσει ΜΟΝΟ για τους apple users. λάθος η τακτική του γιατί αφού θελει να μοιράζει την γνώση δωρέαν, πρέπει να την δώσει σε όλους και όχι μόνο σε ένα ποσοστό ανθρώπων

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!