Γενικά νέα

Ηλικιωμένος προσπάθησε να “κατεβάσει” drone με την καραμπίνα του!

Σύμφωνα με Τα Νέα ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης, όπου ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε εναντίον drone.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε δυο πολιτικοί μηχανικοί χειριζόταν ένα drone με το οποίο φωτογράφιζαν ένα αγρόκτημα όταν ένας ηλικιωμένος από διπλανό αγρόκτημα άρχισε να το πυροβολεί.

Οι χειριστές του drone το κατέβασαν, για να ακολουθήσει λεκτική επίθεση από τον ηλικιωμένο, κάτι που οδήγησε τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Εκεί οι δυο πολιτικοί μηχανικοί αφού παρέθεσαν τα γεγονότα σημείωσαν ότι δεν θα επιθυμούσαν την ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.

Τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών στον ηλικιωμένο.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας!


Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.