DJI Inspire 1, συγκρούεται με πόρτα κατά την αυτόματη απογείωση


DJI Inspire 1, συγκρούεται με πόρτα κατά την αυτόματη απογείωση

To DJI Inspire 1 παρουσιάστηκε πρόσφατα ως ένα εξελιγμένο μοντέλο. Ανάμεσα στις εξελιγμένες λειτουργίες που προσφέρει είναι και η δυνατότητα αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης.

Φαίνεται όμως ότι το DJI Inspire 1 του Mark Taylor δεν “κατέχει” και πολύ καλά αυτή την λειτουργία. Ο Mark είχε παρατηρήσει ότι το drone του δεν απογειωνόταν σωστά και αποφάσισε να καταγράψει την συμπεριφορά του σε video για να ζητήσει βοήθεια από την DJI.

Δυστυχώς το DJI Inspire 1 κατά την απογείωση “στούκαρε” πάνω στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού του, με κομμάτια του να φεύγουν δεξιά και αριστερά.

Τώρα ο Mark περιμένει την DJI να επιληφθεί επί του θέματος και να βρει τι πήγε λάθος και το αξίας περίπου 3.000 ευρώ drone κατέπεσε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το video περιέχει σκληρές εικόνες για όσους θέλουν ο νέος τους εξοπλισμός να μην παθαίνει ούτε γρατσουνιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!