Νέες φήμες για το DJI Mavic Pro II


Νέες φήμες για το DJI Mavic Pro II

Αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν τη νέα έκδοση του DJI Mavic Pro, μετά την ανακοίνωση του DJI Mavic Air, το οποίο είναι μία κατηγορία πιο κάτω.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το νέο DJI Mavic Pro II θα έχει κάμερα με μεγαλύτερο αισθητήρα, ο οποίος θα είναι τεχνολογίας CMOS και μεγέθους 1″ (από 1/2.3″). Επιπλέον ο φακός του θα έχει εστιακό μήκος στα 28mm ενώ σημαντική θα είναι και η αναβάθμιση της αυτονομίας του στα 35 λεπτά (από τα 30 λεπτά).

Εκτός των παραπάνω νέες φήμες αναφέρουν:
– θα είναι μεγαλύτερο από το πρώτο Mavic Pro
– θα έχει βελτιωμένο Δυναμικό Εύρος (11 stops)
– θα έχει βελτιωμένο ISO
– η ποιότητα εικόνας θα είναι εφάμιλλη του DJI Phantom 4 PRO
– θα προσφέρει D-Log & D-Gamut
– η νέα μπαταρία θα έχει βελτιωμένη αυτονομία μόνο κατά 3 λεπτά και δεν θα είναι συμβατή με το πρώτο Mavic Pro
– θα έχει βελτιώσεις στο αυτόνομο σύστημα πτήσης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PhotoRumors
author
Βασίλης Δημάκης

Eίμαι ο Βασίλης ο Δημάκης και ασχολούμαι με τη φωτογραφία από το μακρινό 2002. Επαγγελματικά ξεκίνησα να εργάζομαι ως βοηθός φωτογράφου από το 2005 και από το 2010 έχω τη δικιά μου επιχείρηση. Στο επαγγελματικό κομμάτι ασχολούμαι κατά κύριο λόγο με φωτογράφιση εκδηλώσεων και όχι μόνο αλλά στον ελεύθερο μου χρόνο δραπετεύω στη φύση για φωτογραφίες τοπίου, φύσης και άγριας ζωής.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!