DJI Osmo Mobile 2 : Ανακοινώθηκε το νέο σύστημα σταθεροποίησης για smartphones


DJI Osmo Mobile 2 : Ανακοινώθηκε το νέο σύστημα σταθεροποίησης για smartphones

H DJI ανακοίνωσε το νέο camera gimbal για smartphones, Osmo Mobile 2, την συνέχεια της πετυχημένης πρώτης έκδοσης.

Το DJI Osmo Mobile 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο με smartphones, με σταθερά και ομαλά πλάνα χωρίς κουνήματα, χάρη στον σταθεροποιητή 3 αξόνων και τη τεχνολογία SmoothTrack.

Σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση, το DJI Osmo Mobile 2 έρχεται με μια σημαντική διαφοροποίηση. Πρόκειται για το θέμα της μπαταρίας, καθώς πλέον δεν έχουμε αποσπώμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (με σχέση το προηγούμενο μοντέλο) αλλά ενσωματωμένη μπαταρία που δεν θα αφαιρείτε (2600 mAh). Η καινούργια μπαταρία θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να τραβούν βίντεο μέχρι και 15 ώρες, 3 φορές περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Το απλό σύστημα χρήσης του DJI Osmo Mobile 2 δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψεις σαν επαγγελματίες χάρη στο νέο σύστημα ζουμαρίσματος. Επίσης, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν ρυθμίσεις της ταχύτητας, του ISO.

Dji_Osmo_Mobile_2_3

Επιπλέον, το DJI Osmo Mobile 2 έχει θύρα USB από την οποία φορτίζει (με χρόνο φόρτισης 2 ώρες) και η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες φορτίζουν τα smartphones τους.

Η εφαρμογή DJI GO, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ανακαλύψουν νέες λειτουργίες για λήψεις βίντεο και φωτογραφιών. Για τους λάτρεις των βίντεο, η λειτουργία ActiveTrack δίνει την δυνατότητα να εντοπίζει τα κινούμενα αντικείμενα και να τα ακολουθεί. Επίσης υπάρχουν οι λειτουργίες Timelapse, Motion Timelapse, Hyperlapse (δηλαδή timelapse με κίνηση της κάμερας) και δυνατότητα λήψης slow motion. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα για live streaming στις κοινωνικές πλατφόρμες όπως Facebook και Υoutube.

Τέλος οι φωτογράφοι θα μπορούν να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους με τις λειτουργίες Panorama, Long Exposure και LightTrail.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η τιμή του DJI Osmo Mobile 2 που κοστολογείται στα 129 δολάρια με σχέση την προηγούμενο μοντέλο που κοστίζει 299 δολάρια (υπενθυμίζουμε στην Ελλάδα πωλούταν στην περίοδο των εορτών στα 239 ευρώ). Θα κυκλοφορήσει στο κατάστημα της Apple από της 23 Ιανουαρίου 2018 και στο κατάστημα της DJI τον Φεβρουάριο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή που θα πωλείται στην Ελλάδα καθώς επίσης και πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DJI
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!