DJI Phantom 3 Standard, ανακοινώθηκε entry level drone στα 919 ευρώ


DJI Phantom 3 Standard, ανακοινώθηκε entry level drone στα 919 ευρώ

To DJI Phantom 3 Standard είναι ένα drone με ενσωματωμένη κάμερα που δεν διαφέρει οπτικά από τις εκδόσεις Pro και Advanced (έχει κόκκινα αυτοκόλλητα).

Καταγράφει video σε μέγιστη ανάλυση 2.7K 30fps ενώ στην λήψη φωτογραφίας η ανάλυση είναι 12 megapixels (όσο και οι εκδόσεις Pro και Advanced), με δυνατότητα αποθήκευσης σε Raw αρχείο.

Το περίεργο είναι ότι η φθηνή νέα έκδοση DJI Phantom 3 Standard καταγράφει video σε 2.7Κ, ανάλυση μικρότερη από την έκδοση Pro αλλά μεγαλύτερη από την έκδοση Advanced (η οποία κοστίζει περίπου 200 ευρώ παραπάνω).

Το gimbal του DJI Phantom 3 Standard φαίνεται ότι είναι διαφορετικό αν και η DJI αναφέρει ότι κάνει την δουλειά που πρέπει.

Το νέο DJI Phantom 3 Standard προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει σε πραγματικό χρόνο και σε ανάλυση HD 720p τι καταγράφει η κάμερα (μέσω φορητής συσκευής) και διαθέτει τις λειτουργίες Follow Me (ακολουθεί τον χρήστη), Waypoint Navigation (επιτρέπει στον χρήστη να προκαθορίσει την διαδρομή του drone, ώστε ο χρήστης να ελέγχει την κάμερα), Point of Interest (επιτρέπει στον χρήστη να ορίσει ένα αντικείμενο, γύρω από το οποίο το drone θα πετάξει διαγράφοντας κύκλο).

Το χειριστήριο του DJI Phantom 3 Standard είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του χειριστηρίου του DJI Phantom 2 Vision+, με ενσωματωμένο σύστημα επέκτασης της εμβέλειας του WiFi και ειδική ροδέλα για τον έλεγχο της κάμερας.

O χρόνος πτήσης του νέου drone με μία μπαταρία είναι 25 λεπτά, χρόνος υπερ-αρκετός για δημιουργία εναέριων videos.

To DJI Phantom 3 Standard είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας της DJI, στην τιμή των 919 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά.

DJI Phantom 3 Standard-1

DJI Phantom 3 Standard-2

DJI Phantom 3 Standard-4

DJI Phantom 3 Standard-3

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της DJI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DJI
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!