Η DJI παρουσιάζει τη Zenmuse Z3, τη πρώτη κάμερα για drone με ενσωματωμένο zoom


Η DJI παρουσιάζει τη Zenmuse Z3, τη πρώτη κάμερα για drone με ενσωματωμένο zoom

Με τη Zenmuse Z3 η DJI μας δίνει κάτι που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστο στον κόσμο των drones, μία κάμερα με δυνατότητα zoom.

Zenmuse Z3

Κατασκευασμένη ειδικά για τη λήψη αεροφωτογραφιών η Zenmuse Z3 προσφέρει 7x zoom, 3.5x οπτικό και 2x ψηφιακό, το οποίο αντιστοιχεί σε εστιακό μήκος από 22mm μέχρι 77mm. To μέγιστο διάφραγμα του φακού είναι f/2.8 και f/5.2 (στα αντίστοιχα άκρα).

Zenmuse Z3

Zenmuse Z3

Η νέα κάμερα έχει ειδικό gimbal για να κάνει βέβαιο ότι δεν θα έχουμε κουνημένες εικόνες, ειδικά στο τέρμα zoom.

Στα άλλα της στοιχεία, η νέα κάμερα διαθέτει αισθητήρα της Sony, μεγέθους 1/2.3″ (ίδιος με αυτόν των DJI Inspire 1 2.0 και DJI Phantom 4) και βγάζει φωτογραφίες των 12 megapixels (και σε DNG RAW αρχεία) και videos σε 4K στα 30fps.

Προσαρμόζεται στα DJI Inspire 1, Matrice 100 και Matrice 600 (ζυγίζει 262 γραμμάρια) και η μπαταρία της έχει αυτονομία 19 λεπτών (ή 30 λεπτών με setup δύο μπαταριών).

Φυσικά το zoom ελέγχεται μέσω της ειδικής εφαρμογής της DJI, GO.

Zenmuse Z3

Η Zenmuse Z3 αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις 28 Ιουλίου στην τιμή των 900 δολαρίων.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα της DJI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DJI DJI Zenmuse Zenmuse Z3

Πηγή:

DJI
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    διάρκεια μπαταρίας 9 λεπτά της κάμερας.. διάρκεια πτήσης 20-30 λεπτά… επαγγελματική χρήση;;;;; :p

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!