Ήρθε και στην Ελλάδα ο νέος DNP DS-620


Ήρθε και στην Ελλάδα ο νέος DNP DS-620

H τιμή του DNP DS-620 είναι στα 1350 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).

DNP DS-620
Η ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ και η DNP Europe ανακοινώνουν την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική Αγορά του νέου Επαγγελματικού Θερμικού Εκτυπωτή DS-620, του πρώτου Θερμικού Εκτυπωτή με εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης σε μέγεθος 13x18cm!

O DNP DS-620 είναι ένας εκτυπωτής τεχνολογίας Dye Sublimation με δυνατότητα μεγάλης παραγωγής φωτογραφιών σε πλήθος μεγεθών εώς 15x23cm (6×9 inch). Βασικό του πλεονεκτημάτων αποτελεί η λειτουργία Rewind, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση μεγεθών 10x15cm και 15x21cm χωρίς αλλαγές αναλωσίμου αλλά και χωρίς καθόλου επιπλέον κόστος.

Επιπλέον, ο DS-620 ξεχωρίζει για το σύγχρονο σύστημα ψύξης που επιτρέπει την εκτύπωση 400 φωτογραφιών 10×15 την ώρα, καθιστώντας τον ως έναν από τους ταχύτερους εκτυπωτές της αγοράς.

Η αξιοπιστία του DS-620 υπογραμμίζεται από την εγγύηση 2 ετών ή 100.000 εκτυπώσεων που τον συνοδεύει. Παράλληλα, η δυνατότητά του να τυπώνει ειδικά μεγέθη όπως το τετράγωνο 15x15cm (για εκδηλώσεις ή Photobooks) και το 5x15cm (για Photo Booths) τον καθιστά ένα ευέλικτο σύστημα εκτυπώσεων χρήσιμο σε πλήθος φωτογραφικών εφαρμογών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DNP DNP DS-620 DNP Printers Printers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!