Προβολή του ντοκιμαντέρ Side by Side του Keanu Reeves στην Αθήνα


Προβολή του ντοκιμαντέρ Side by Side του Keanu Reeves στην Αθήνα

Το ελληνικό blog Momentum του Αλέξανδρου Μαραγκού, διοργανώνει την πρώτη και αποκλειστική προβολή του ντοκιμαντέρ-φιλμ Side by Side (έκανε πρεμιέρα στο 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου), στο οποίο παραγωγός είναι ο ηθοποιός  Keanu Reeves.  Με συνεντεύξεις που ο ίδιος ο Keanu παίρνει από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες (και όχι μόνο) όπως οι James Cameron, David Fincher, David Lynch, Martin Scorsese και Steven Soderbergh προσπαθεί να κάνει μία αναδρομή από την εποχή του φιλμ στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή και τι επίπτωση είχαν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας και του κινηματογράφου στο πως σκέφτονται και λειτουργούν οι συντελεστές μίας ταινίας κατά την δημιουργία της.

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 15:30, στο cinema Δαναός, στην Λ. Κηφισίας 109, στην Αθήνα.  Η είσοδος είναι δωρεάν, απλά χρειάζεται να κλείσετε την θέση σας στο email sidebyside@alexandrosmaragos.com ή στο +30 6936506677.

 

Ακολουθεί το επίσημο trailer:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Keanu Reeves Side by Side
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!