Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού Dog Photographer of the Year


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού Dog Photographer of the Year

Το Kennel Club του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές του Dog Photographer of the Year 2017.

Ο διαγωνισμός που γίνεται κάθε χρόνο συγκέντρωσε 10.000 συμμετοχές από 74 διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στις οποίες ο Καναδάς, η Ρωσία, η Βραζιλία και η Νέα Ζηλανδία.

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Maria Davison από την Πορτογαλία, με την φωτογραφία της στην κατηγορία “Man’s Best Friend”, με την οποία κέρδισε και την κατηγορία.

“Αυτή η εικόνα ήταν ήδη πολύ κοντά στη καρδιά μου και είναι από αυτές τις φωτογραφίες για τις οποίες είμαι περήφανη. Δεν είναι μόνο μία όμορφη, αληθινή, αυθόρμητη στιγμή που μπόρεσα να βγάλω, αλλά είναι επίσης και μία απόδειξη του ισχυρού δεσμού μεταξύ μίας από τις καλύτερες φίλες μου και του σκύλου της, Yzma. Το να κερδίσω στη κατηγορία Man’s Best Friend και τον διαγωνισμό είναι ένα ωραίο συναίσθημα”

Ο διαγωνισμός είχε συνολικά 10 κατηγορίες:
Portrait = Anastasia Vetkovskaya (Ρωσία)
Man’s Best Friend = Maria Davison (Πορτογαλία)
Dogs At Play = Kaylee Greer (Η.Π.Α.)
Dogs At Work = Sarah Caldecott (Ηνωμένο Βασίλειο)
Puppy = Mirjam Schreurs (Ολλανδία)
Oldies = John Liot (Ηνωμένο Βασίλειο)
I Love Dogs Because… (για ηλικίες 12 ωε 17) = Julian Gottfried (Η.Π.Α.)
Young Pup Photographer (για ηλικίες μέχρι 11) = Dylan Jenkin (8 χρονών από το Ηνωμένο Βασίλειο)
Assistance Dogs = Alasdair MacLeod (Σκωτία)
Rescue Dogs = Alexandra Robins (Ηνωμένο Βασίλειο)

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Competition Results
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!